dissabte, 11 de setembre del 2010

El celibat



Avui, en El País, ha sortit un article sobre la pederàstia a les escoles catòliques de Bèlgica amb aquest títol: La comisión de la verdad belga concluye que "casi cada escuela" encubrió abusos - La investigación sobre agresiones sexuales del clero católico afirma que estas fueron masivas y continuadas. Se suicidaron 13 de las 500 víctimas de 320 sacerdotes.

Desprès de llegir l'article, m'he preguntat del perquè del celibat de l'església catòlica.. Ens trobem en que la gran majoria de religions i esglésies: ortodoxa, anglicana, luterana, jueva, islàmica, etc. etc. es poden casar i MAI s'han trobat casos de pederàstia. Potser que es comencin a plantejar que el matrimoni es bo, que la unió per amor de dos cossos en l'acte sexual es natural, net i pur, i que a Déu se'l pot seguir de moltes maneres.

Si hi ha un dels dogmes que no m'he cregut mai, es que Maria fos verge. Ensenyen a que la virginitat equival a puresa i tot el demés es brut. Si Jesús va dir: "procreeu i multipliqueu-vos", perquè la contradicció?

No es poden permetre més abusos a nens. Aquells que els han comés se'ls ha de jutjar. I si acceptar un celibat forçós vol dir que aquest homes es converteixen en monstres, ja es hora de que els capellans tinguin l'opció a casar-se!!!!

1 comentari:

  1. Elies Cortès Casanovasde setembre 12, 2010

    El celibat és antinatural, i les propostes antinaturals no funcionen... així de senzill. Els éssers humans hem de viure en harmonia amb tot el que existeix i ens envolta, respectuosament.

    ResponElimina