dilluns, 23 d’agost del 2010

Les paraules de'n Montilla


Avui, llegint les noticies m'he quedat amb unes paraules de'n Montilla: "Els referèndums d'autodeterminació són aventures que no van enlloc"

A mi m'agradaria que aquest bon home m'expliqués que és per ell una democràcia. No és el poble el que ha de decidir? No som nosaltres que els hem posat al govern amb la nostra votació? No han de defensar els nostres interessos? Si han fet una promesa electoral i aquesta, per naps o per cols, no s'ha pogut complir, no s'hauria de canviar d'estratègia i agafar un altre camí? Quants anys més volen esperar, uns altres quatre, sis, deu? Ens hem d'adonar que el govern té el poder que el poble vol que tingui, i si volen el poder hauran d'escoltar al poble.

Com a ciutadana, com a component d'aquest poble, exigeixo que em deixin participar en el referèndum d'autodeterminació. O es que al final no me n'he assabentat del que és una democràcia?

3 comentaris:

  1. Elies Cortès Casanovasd’agost 23, 2010

    El referendum d'autodeterminació està aprovat com un dret inalienable dels pobles. S'ho han de fer mirar...

    ResponElimina
  2. Elies Cortès Casanovasd’agost 23, 2010

    El dret de l'autodeterminació està aprovat en la carta dels drets dels pobles. Que s'ho facin mirar...

    ResponElimina
  3. Pepi Faure Juliand’agost 24, 2010

    No deu haver llegit bé la carta, o potser no li deuen haver passat i ell no sap que existeix... És clar, com que li donen tot fet i ell ho dóna per bo...

    ResponElimina