divendres, 20 d’agost del 2010

Què hi feia a Melilla?


Què feia l'Aznar a Melilla? Presumir de la seva supèrbia?

La veritat es que mirant les notícies, m'esperava la imatge d'ell amb Mohamed VI i, davant dels medis de comunicació, dir... : "He's my friend". Quina decepció.

Ha fet una entrada a Melilla a esquenes del Govern i com a gest de salva pàtria del conflicte. L'ABC diu que hi ha anat "para apoyar a las Fuerzas de Seguridad del Estado" Ai, Senyor.....

Si hagués sigut l'actual President del Govern, haguera enviat a desenes de militars i flotes per desmuntar les pancartes de la frontera, tal com va fer per afrontar la situació conflictiva a l'illa de Perejil que fins i tot va reclamar l'ajuda de les seves amistats a la Casa Blanca amb George W. Bush? De molt segur que si.

Divertit veure al President de Melilla, el Sr. Imbroda dient que el Sr. Aznar té un concepte de pàtria i d'Espanya molt fort, quan aquest mateix senyor quan formava part de la UPM (Unión del Pueblo de Melilla) i, abans de fusionar-se amb el PP, el va criticar durament quan, a causa de tres accidents aèris en els quals l'Aznar no va fer acte de precència, va dir: "A Aznar no le importan muestros muertos". En el cinquè aniversari d'aquests accidents, es va enfadar quan va enviar com a representant al Sr. Rajoy, aleshores Ministre de les Administracions Públiques, boicotejant inclús alguns actes.

Mes enllà del paperot d'Aznar per Melilla, l'ex-President ha demostrat que Rajoy segueix sense aconseguir el seu lideratge intern, o més bé, que ningú al PP és capaç d'afrontar a José María Aznar com un militant més del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada