dimarts, 17 d’agost del 2010

Intimidació


A Ohio, cada cap de setmana i durant els últims quatre anys, Dunfee i els membres de la seva església han mantingut vigilat al George, home que te un local d'estriptease, manifestant-se davant amb cartells, càmeres de vídeo i megàfons en mà. Filmen les matrícules dels cotxes que hi van i les publiquen a la xarxa, tractant de salvar les ànimes de tots aquells que van i venen.

Ara, les ballarines del local, han invertit els papers. Fartes de la tàctica de Dunfee amb el seu ramat, diuen que finalment han acceptat la seva invitació constant a venir a l'església. El que no s'esperaven es que hi assistissin amb pantalons curts i transparents.

Les tàctiques d'intimidació, de filmació, de protesta, resant en veu alta i la redempció que ofereixen, son típiques de qualsevol protesta religiosa, especialment als EEUU.

El que es meravellós es que aquestes dones han portat la lluita dels manifestants al seu propi espai, i l'església no sap com afrontar-ho.

Aquestes dones es neguen a ser assetjades, intimidades i patir qualsevol tipus de mobbing, ja sigui moral o psicològic. Han tractat de recordar a la gent que aquest és el treball que fan, i així es com mantenen a les seves famílies. Intentar intimidar-les es greu i ja ha sigut hora que, desprès de quatre anys, hagin decidit defensar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada