dijous, 14 d’octubre del 2010

Veritat o mentida?



Barack Obama és acusat d'exagerar la amenaça terrorista amb finalitats polítiques.

Alts diplomàtics pakistanesos i funcionaris d'intel·ligència europeus han dit al diari britànic The Guardian, que la alerta de terror que els EUA va emetre fa uns dies sobre els objectius d'Al-Qaeda per atacar l'oest d'Europa, van ser per motius polítics i no sobre una informació fidedigna. Es va dir que els militants tenien una lliste d'objectius a França, a Alemanya i a la Gran Bretanya. Aquesta alerta va portar tant a ells com a altres països a augmentar els seus nivells d'alerta terrorista i, als EUA, a justificar la recent escalada d'avions no tripulats i els atacs d'helicòpters dins el Pakistan.

Hassan, un diplomàtic veterà, va suggerir que l'administració d'Obama estava jugant a la política amb l'amenaça terrorista abans de les eleccions al Congrés, en que els republicans esperen obtenir una aclaparadora majoria.

També va afirmar que el President Obama estava reaccionant a la pressió per demostrar que la seva estratègia de guerra a l'Afganistan, que no és popular entre el públic nord-americà, és necessària.

En precisar que els atacs aeris dels EUA no van ser de cap manera lluites contra una amenaça imminent, els funcionaris europeus van plantejar noves preguntes sobre la legalitat dels atacs, que podrien ser vistos com assassinats.

Thomas de Maizière, Ministre de l'Interior d'Alemanya, va expressar públicament el seu escepticisme sobre l'alerta terrorista dels EUA, dient que ell no veia cap senyal d'un atac imminent. Va descriure el perill a Alemanya com "hipotètic".

El fort augment dels atacs dels EUA amb avions no tripulats a les zones tribals del Pakistan, juntament amb diverses incursions transfrontereres dels helicòpters de combat que van culminar amb la mort de dos soldats del cos de la Frontera fa poc, era per desestabilitzar el Pakistan, va dir Hassan.

Que sigui veritat o mentida, jo no ho sé i, segurament, no ho sabré mai, però que els polítics menteixen, es indiscutible. És una utopia pensar que algun dia hi haurà un polític que dirà la veritat? Ho és, perquè el problema és que si existís, ningú el votaria. La gent vol ser enganyada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada