dissabte, 24 de desembre del 2011

Nadal cancel·lat per seguretat





He llegit aquest conte en una pagina web i m'agradaria compartir-lo amb tots vosaltres. L'autor és un tal Jim Rigby i l'he traduït de l'anglès jo mateixa per a l'ocasió. 

"ELLIS ISLAND - Els tres reis mags han estat detinguts quan intentaven entrar al país. Els ciutadans iraquians portaven quantitats de substàncies inflamables, conegudes com "encens" i "mirra". Encara que no duien els explosius, els experts van revelar que les dues substàncies es podrien utilitzar com un fusible per detonar una bomba més gran. Els tres presumptes terroristes anaven també carregats d'or, presumiblement per finançar la resta de la seva missió.

També implicats en la trama hi havia dos palestins que es deien Josep i Maria. Una font anònima propera a la família va escoltar a Maria presumir que el seu fill havia de "fer caure els poderosos dels seus trons i aixecaria als humils."  Pel que sembla és una crida a l'anarquia, la parella afirma que el seu fill algun dia "ajudarà als presoners a escapar la seva captivitat."  

"Aquestes persones coincideixen amb el nostre perfil de terrorista perfectament", va informar una font oficial.

Tots els sospitosos afirmen que van escoltar àngels cantant sobre una nova era d'esperança pels afligits i els pobres. Tal com un oficial de Wall Street va dir, "Aquests bojos estan parlant de bolcar tota la jerarquia econòmica i política que té el món civilitzat. No m'importa allò que alguns àngels van cantar: Déu vol l'estatus quo, per definició".

El secretari de premsa de la Casa Blanca va anunciar que seria prudent cancel·lar el Nadal fins que d'altres ficats dins la trama puguin ser detinguts. "Els asseguro que aquesta mesura és temporal. El president li encanta el Nadal tant com a qualsevol altre. La gent encara pot comprar i donar regals valuosos, però els demanem de no pensar amb la pau mundial fins després d'haver lliurat al món dels malvats. Pels nord-americans cantar "la pau a la terra, bona voluntat per a tots", és un missatge equivocat de cara als nostres enemics".
Els més forts oponents de la prohibició del Nadal eren els botiguers minoristes. "Aquesta és un tempesta dins un got d'aigua", es va queixar el propietari d'un negoci sense nom. "Un ja no pensa en el significat polític del Nadal. El Nadal no es tracta d'un salvador que portarà esperança als pobres del món, es tracta de pessebres i llums boniques. La història ha demostrat que les persones madures són perfectament capaces de cantar himnes de pau al món sense deixar de donar suport a qualsevol guerra que els nostres dirigents considerin necessaris. La gent fa molt temps que va deixar de vincular la religió amb els esdeveniments reals del món."

No se sap on estan detinguts els sospitosos, o quan el judici podria celebrar-se. Les autoritats estan demanant als ciutadans que si veuen estrangers semblants a les figures de pessebre es posin en contacte amb l'Oficina de Seguretat Nacional."


MOLT BON NADAL A TOTHOM!

Publicat el 24.12.2011 a Tribuna Ganxona

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada