dimarts, 6 de desembre del 2011

Nen de 6 anys acusat d'assalt sexual





No sé quants de vosaltres que esteu llegint aquest escrit, heu jugat de petits a fer de "metges i infermeres". Els nens petits tenen una curiositat natural sobre els seus cossos i els cossos d'altres nens. És part de l'educació que reben que sàpiguen comprendre el respecte i els límits. Els nens necessiten aprendre a no tocar-se inapropiadament.

Un nen de sis anys a Wisconsin ha estat acusat d'assalt sexual desprès de ser enxampat fent de "metge" amb una nena de 5 anys i amb el seu germà. La nena va dir que el nen només l'havia tocat l'exterior encara que la mare de la nena sospita que el nen l'hi havia posat el dit a l'anus de la noia. Un nen que feia poc s'havia sotmès a uns exàmens mèdics on es requeria un examen rectal. Coincideix però, que la nena és filla d'una coneguda figura política del districte.

Els pares del nen han presentat una demanda contra el fiscal, contra un xèrif local i contra un treballador social, demanant-los que deixin de tractar d'obligar al seu fill a admetre la culpa.

Com poden processar a un nen de sis anys per assalt sexual? On està el sentit comú?

El món s'ha tornat completament boig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada