dilluns, 25 d’abril del 2011

Reunió Club Bilderberg 2011






Desprès de la seva reunió a Sitges l'any passat amb la presencia de la Reina d'Espanya Sofia, el misteriós grup conegut com Bilderberg es reunirà aquest any a la ciutat turística a St. Moritz del 9 al 12 de juny, i tindrà una molt bona companyia. St. Moritz està a poca distància de Davos, lloc de milers de banquers, líders polítics i altres notables de l'anomenat Fòrum Econòmic Mundial. Però a diferència de Davos, on la premsa és sempre benvinguda, Bilderberg encara intenta mantenir un secret absolut. 

Bilderberg ha estat anomenat el club més exclusiu i reservat del món. Per ser-hi admès, s'ha de tenir un banc multinacional, una corporació multinacional o un país. Des de la seva primera reunió el 1954, hi han assistit les ments i els líders financers més poderosos del món.

Bilderberg s'ha reunit a Suïssa quatre vegades en els darrers anys, però mai a la mateixa ciutat. Normalment, quan el seu germà. la Comissió Trilateral (TC), es reuneix a Amèrica del Nord, Bilderberg també ho fa. Aquest any, el TC es va reunir a Washington del 8 al 10 d'abril, però el Club Bilderberg està evitant els Estats Units, en el que es creu pot ser un esforç d'enganyar a la premsa.

Se suposa que parlaran del moment en el que el món es troba, sobre l'Orient Mitjà, sobre el petroli, sobre les guerres, sobre els independentismes,.... però s'ha de dir que són reunions on no existeixen el mitjans de comunicació i que no sabrem mai del que es parla.

Ja ho vaig comentar en una entrada anterior en aquest bloc que la primera vegada que em vaig assabentar sobre l'existència del Club Bilderberg va ser gràcies a que em van regalar dos llibres. Tant l'un com l'altre els vaig començar i no els vaig poder acabar. La meva ment va refusar comprendre el que estava llegint. Potser peco d'innocent però llegir sobre les reunions d'un determinat nombre de gent que mouen els fils del poder i dels govern com si de titelles es tractessin, em va fer l'efecte que estava llegint llibres de ciència ficció i no vaig poder seguir.

I per aquells interessats en saber qui assiteix a aquestes reunions, us adjunto un enllaç dels que hi van participar l'any passat a Sitges:  Bilderberg 2010

Vosaltres mateixos podeu fer-vos una idea. 

Publicat el 25.04.2011 a Tribuna Ganxona

 


3 comentaris:

  1. Isabel Fatjód’abril 27, 2011

    Ja ho diuen, la realitat supera la ficció.
    Recordeu la novel.la 1984 de G. Orwell ? Va ser escrita l´any 1948...

    ResponElimina
  2. "Big brother is watching you...."!!!!

    ResponElimina
  3. Josep Regàsd’abril 27, 2011

    I recall,it´s a very futuristic but quite alike referring to current lifestyle:)

    ResponElimina