dissabte, 9 d’abril del 2011

Han guanyat?





Hi han vegades que en veure o llegir les notícies no sé si posar-me a plorar o esclatar a riure. Tots sabem l'anunci de Zapatero de no presentar-se a la reelecció de la Presidència del Govern en el 2012. Ara. el que no vaig saber si plorar o riure va ser en veure a Francisco Camps i Rita Barberá cridant: "Hem guanyat" i vanagloriar-se de que han pogut treure Zapatero del govern.

És divertit que pensin que la gent no te memòria. Potser tenen raò i la gent té una memòria selectiva i recorda allò que li interessa i el que no, ho esborra de la seva ment. O potser creuen que som ximples.

Si mal no recordo, el President Aznar, va anunciar en el 2002 que no es presentaria a la reelecció i les eleccions van ser en el 2004, o sigui que ho va fer públic dos anys abans. Algú va veure als socialistes cridant: "Hem guanyat"? I ja en el 2003, Aznar va escollir "a dit" al seu successor, en Mariano Rajoy que ja ha patit dues derrotes electorals.

El que si és cert és que el PP haurà de perfilar una nova estratègia per emplenar als electors d'arguments favorables pels seus interessos perquè insistir fins a la sacietat de que un país està dirigit per un "ex-president del Govern" durant els pròxims 12 mesos no és una bona tàctica.

La demagògia política sembla que és el nostre pa de cada dia. Sempre he dit que les crítiques constructives son bones però, malauradament, sembla que als polítics els provoquin al·lèrgies. 

M'agradaria que algun dia existís un codi deontològic de comportament dins la política igual que existeix amb d'altres professions, perquè, sincerament, ja fa massa temps que sembla que estiguem veient un d'aquests programes a la TV on les acusacions, els crits i els insults son l'ordre del dia. Un espectacle denigrant. 

Publicat el 9.04.2011 a Tribuna Ganxona

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada