dimarts, 26 de juliol del 2011

Tant se me'n fot




No fa gaire, vàrem veure a les notícies, la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajin, en bikini per les platges de Menorca. En poc temps les crítiques envers el seu cos van sorgir. El diari El Mundo va retocar la imatge amb el famós photoshop i, comparant la foto amb la retocada, explicava com seria el seu cos amb una bona dieta.

Aquesta setmana passada varem veure al Joan Laporta amb banyador dins d'un iot i fent panxa. Entre altres crítiques que ha rebut, com la de beure xampany francès i portar un banyador "blanc", la panxa és la que s'ha dut la palma.

Aquells que em coneixeu sabeu molt bé que odio les crítiques, els xafardejos i fer safareig. Veure aquests tipus d'informació em posa malalta.

Ens estan acostumant a buscar una perfecció en unes imatges i cossos que no existeixen. I què passa si la Leire Pajin i en Laporta tenen uns quilos de més? I què passa si l'Aznar vol acabar sent un Rambo, com les imatges que varen ensenyar l'any passat? Tant se me'n fot. Les persones s'han de valorar per la seva feina i pel que fan.

Deixem que la gent gaudeixi de les seves vacances, unes vacances que, amb una feina ben o mal feta, no deixen de ser necessàries. És la seva vida privada i l'hem de respectar.


3 comentaris:

  1. Anna Recio Algabade juliol 26, 2011

    ..més raó que un sant!! .. les persones són alguna cosa més que un físic perfecte .. són abans que res persones .. amb panxa o sense .. guapos o lleig .... Un olé pel comentari ..

    ResponElimina
  2. Josefina Segú Ginerde juliol 26, 2011

    Olé !!!!

    ResponElimina
  3. molt be, bonica!. Deixem de fixar-nos en els seus fisics i estiguem per la feina que fan, que és el que ens ha d'importar!

    ResponElimina