dimecres, 20 de juliol del 2011

Com el Partit Republicà vol obligar a les dones a tenir més fills




Les clíniques de Planificació Familiar (Planned Parenthood) a New Hampshire (EUA) ja no poden oferir els seus serveis pel que fa al control de la natalitat desprès que l'estat ha elegit un "Consell Executiu" de majoria republicana. El consell ha rebutjat signar un nou contracte amb les clíniques. Amb una votació majoritària ha suspès els 1.8 milions de dòlars dels fons estatals i federals que es concedien a aquesta organització, al·legant que aquest diners haurien d'anar a organitzacions que no practiquin avortaments.

Aquestes clíniques subvencionades són responsables de proveir anticonceptius a més de 13.000 persones a l'any, on la majoria estan per sota del nivell de pobresa. Però malgrat els seus magres ingressos, els republicans que van votar van creure que aquesta gent podia trobar suficients diners dins del seu pressupost per cobrir els seus propis controls de natalitat, o simplement no tenir relacions sexuals. Sexe, pel que sembla, és només per aquells que s'ho poden permetre. "Si volen passar una bona estona, perquè no fer-los pagar?" va preguntar el membre del consell executiu, Raymond Wieczorek.

Què és el que pot passar? Dones amb un embaràs que no volen i on no les deixen ni avortar. Començaran a sorgir "curanderos" que ho faran il·legalment i sense les condicions sanitàries necessàries amb l'agreujant de posar en perill la vida de la dona. Em pensava que això era ja història, però sembla que la història es repetirà si no hi ha un canvi. Ben trist.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada