dissabte, 18 de febrer del 2012

De sous vitalicis






La raó per la qual els expresidents del Govern espanyol estan cobrant un sou vitalici no és altre que evitar que la informació que posseeixen com expresidents perjudiqui els interessos de l'Estat. En altres paraules, és una manera de mantenir-los en silenci.

Ens trobem que, en la actualitat, tots els expresidents cobren una paga vitalícia de 80.000 euros anuals excepte Felipe González cobra, a més a més, 126.000 euros anuals de Gas Natural i en José Mª Aznar 200.000 anuals d'Endesa.

Al meu entendre la informació privilegiada que pot tenir un expresident no pot ser usada per interessos propis o per interès d'una empresa privada. És per això que crec que haurien de cobrar aquesta pensió vitalícia i que, per llei, s'hauria de prohibir la seva participació en el sector privat.

Aquest passat dimarts dia 14, al Congrés dels Diputats es va debatre el pagament d'aquests sous. El PP, PSOE i CIU van unificar els seus vots per blindar el dret a la prestació vitalícia i a la NO prohibició d'aquests a participar en empreses del sector privat.

I així anem...

Publicat el 18.02.2012 a Tribuna Ganxona

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada